Kategorie Die beste resepte

Cowboy Kaviaar
Die beste resepte

Cowboy Kaviaar

Julle weet dat ek van Oklahoma is, of hoe? Ali stuur my nou die dag vir insette met boontjiesalsa en ek noem dat sy nie ver van cowboy-kaviaar af is nie, 'n boontjieslaai-resep wat gewild is in die Suide. U kan dit voorsit as byslaai of as salsa. Hoe dit ook al sy, mense word mal oor cowboy-kaviaar by potlucks. Ali was nie vertroud met cowboy-kaviaar nie (ook genoem Texas-kaviaar), en daarom was ek bekommerd dat u almal miskien ook hierdie vreugdevolle genot ontneem is.

Lees Meer
Die beste resepte

Kekerertjieslaai

Kekerertjieslaai het die afgelope paar weke 'n steunpilaar in my yskas geword. Dit is super maklik om saam te gooi, en maak 'n vars, proteïen verpak bykos. Ek hou van hierdie resep sonder kook, want dit vra vir lewendige groente wat maklik op enige tyd van die jaar beskikbaar is. Meng hulle almal saam en jy is klaar!
Lees Meer
Die beste resepte

Chicagoland

Aangesien gisteraand se poging tot grondboontjiebotter-udon-noedels 'n flop was (sien dit in my mislukte resepte-album op facebook), het ek gedink dat ek 'n paar foto's van my reis na Chicago verlede naweek sou deel. Terugskouend was my besoek 'n ware kaasfees. Dit het begin met 'n ongelooflike dun kors, pizza met arugula en Melissa van The Faux Martha by Caffe DeLuca in Oak Park.
Lees Meer
Die beste resepte

Rou boerenkool-, appel- en avokadoslaai

Ek het dit al gesê, en ek sal dit weer sê: dit is te warm om ernstig te kook of te bak. Dus lyk dit somer vir resepte vir rou kos. Toe ek 'n kelnerin by die spoggerige roukosrestaurant kry, belowe ek om 'n paar roukosresepte op die blog te deel. Ek het op my eie die konsep vir hierdie slaai bedink; dit word geïnspireer deur 'n ander rou boerenkoolslaai by die werk, en 'n paar ander slaaie wat ek elders geniet het.
Lees Meer
Die beste resepte

Geen Cook Fudge nie

Ek het my soet tand vir sjokolade geërf, onder vele ander funksies, van my lieflike ouma Mimi. Mimi het die beste outydse fudge gemaak. Sy het nie malvalekkers of ander twyfelagtige stowwe gebruik nie - net suiker, kakao, melk en botter, versigtig gekombineer volgens die tegniek wat sy in haar hoërskool vir huishoudkunde (ongeveer 1933) geleer het.
Lees Meer
Die beste resepte

Perenektar met Reposado Tequila

In die eerste plek hoop ek dat al my mede-Amerikaners 'n wonderlike danksegging geniet het. Weet u, ek noem dit nie gereeld genoeg nie, maar ek is opreg dankbaar vir u almal - besoekers, lesers, kommentators, volgelinge - en waardeer u ondersteuning baie. Hierdie blog sou nie bestaan ​​as dit nie u konstante aanmoediging was nie.
Lees Meer
Die beste resepte

Somerpampoentaco's met Avokado Chimichurri

Summer het vanjaar sy aankoms met 'n onuitstaanbare hittegolf aangekondig. My sweetkliere huil, my porieë huil, en die blote gedagte om die oond aan te sit, laat my na die hemel huil van verligting. Ek weet nie 'n mooi prentjie nie. Verskonings vooraf, want dit sal beslis nie die laaste keer wees dat ek die hitte hierdie somer betreur nie.
Lees Meer
Die beste resepte

Black-Eyed Peas vir 2013

Gelukkige Nuwe Jaar! Ek kom later hierdie week terug met gereelde geskeduleerde programmering, maar ek wou inspring en u 'n gelukkige 2013 toewens. Ek hoop dit is u beste jaar nog. Ek weet dat dit die laaste oomblik is, maar as u vandag nog nie genoeg met swartoog-ertjies gekry het nie, het ek 'n bietjie inspirasie vir swart-ertjies vir u op Food52.
Lees Meer
Die beste resepte

Pesto-palooza! Tien maniere om Pesto te eet

'N Paar maande gelede het ek 'n wonderlikste verkoper op die boeremark raakgeloop. Sy het dasverfde hemde en heldergroen basiliekruid verkoop - baie en baie daarvan. Ek het soos 'n kind in 'n snoepwinkel gevoel toe ek ses koppies basiliekruid vir nege dollar in die skadu van haar kleurvolle tent behaal. Ek het huis toe gegaan en gevoel van duiseligheid oor my aankoop, wat die volgende dag in 'n groot hoeveelheid pesto verander het.
Lees Meer
Die beste resepte

Val verby

Vandag het ek gedink dat ek my kluis van ou familiefoto's sal bereik en 'n paar van my grootouers in die gesellige sitkamer in die 70's sal deel. Ek is mal oor my ouma Mimi se sybloes, truivest en geruite geweefde broek. Sy was seker snaaks, nee? Moet nooit 'n nuwe resep mis nie. Teken in op ons e-pos nuusbrief!
Lees Meer
Die beste resepte

Piesanggebakte Franse roosterbrood met grondboontjiebotterreën

Grondboontjiebotter roosterbrood en ek ry 'n hele ent terug. Toe ek 'n kind was, was ek so kieskeurig dat ek geweier het om graan en toebroodjies te eet. Ek sou egter graag grondboontjiebotter op roosterbrood eet, en daarom het ek elke oggend vir ontbyt grondboontjiebotter op roosterbrood geëet. Hier is hoe my oggendroetine verloop het. Elke oggend, nadat ek die vorige aand Nancy Drew-boeke te laat in die bed gebly het, het ek my slaperige klein ek en my nuutste Nancy Drew-boek na die tafel gesleep.
Lees Meer
Die beste resepte

Vars Cranberry Margaritas

Ek en Cookie het Maandag vyf uur van I-35 af na Oklahoma ingezoem. Toe ek vertrek, het ek nog 'n bietjie suur gevoel oor ek die enigste enkele persoon was by Friendsgiving van verlede naweek. Dit was egter redelik lekker om daardie donker rit deur Kansas te deel met net my getroue medevlieënier en Jad en Rob van Radiolab. Hierdie margarita dink ek aan sedert ek dit in die November-uitgawe van Bon Appetit gesien het, maar ek kon dit nie regkry nie om dit te maak tot voor ek die stad verlaat het.
Lees Meer
Die beste resepte

Eggnog Milk Shakes & PBSC Opvolg

U mag dalk kopkrap oor die titel van hierdie pos. Melkskommels? In die winter? Terwyl dit sneeu? Moenie bekommerd wees nie, ek het dit nie verloor nie. Ek is aangeraai om meer kalsium te gebruik ter voorbereiding van die skenking van PBSC's (perifere bloedstamselle) aan 'n kankerpasiënt. Die melkskommel is heeltemal verslawend.
Lees Meer
Die beste resepte

Rosemary & Feta Beer Bread Biscuits

Miskien kreukel jy jou neus by die gedagte aan roosmaryn met bier, maar hoor my uit. Hierdie 'vinnige brood'-bierbeskuitjies is baie maklik en lekker. Ek het bierbrood op die brein gehad sedert ek die naweek pampoenbierbrood gemaak het, en ek is gister huis toe om hierdie beskuitjies voor sononder te maak. Bierbrood benodig net 'n paar bestanddele en anders as die meeste brood hoef jy nie te wag totdat die deeg rys nie!
Lees Meer
Die beste resepte

Kyk! Ek het brood gebak!

Het u al sulke mooi brode gesien? Sou u glo dat ek nie eers die deeg hoef te knie nie?! Welkom by die metode "Brood in 5 minute per dag". In plaas daarvan om een ​​brood op 'n slag te slawe, kan u hierdie metode 'n reuse-hoeveelheid deeg meng en dit dae lank in die yskas laat afkoel. 'N Grapefruitgrootte van die verkoelde "meester" -deeg is alles wat u nodig het as u lus is vir ambagsbrood, plat brood of pizzakors.
Lees Meer
Die beste resepte

Frozen Bloody Mary

Ek is nie seker dat ek dit al genoem het nie, maar ek het 'n paar jaar by 'n gesellige kollegie genaamd "The Library" gewerk. Dit is 'n klein kroeg met 'n groot, skaduryke patio - die perfekte plek om te gesels en goedkoop drankies te gebruik. Terwyl ek daar gewerk het, het ek onder ons 32 krane geleer van watter biere ek hou en het ek 'n smaak vir olywe en bloedige marys gekry.
Lees Meer
Die beste resepte

Vars Munt Roomys

Ek het onlangs die ysvervaardiger van my drome opgesmelt, wat onmiddellik my nuwe gunsteling speelding geword het. Ek het my ongewenste klere op eBay verkoop en kombuisbenodigdhede met die ekstra kontant gekoop, wat 'n goeie weergawe is van hoe my belangstellings verander het sedert ek hierdie blog begin het. (My klere pas nog, as dit is wat jy wonder!
Lees Meer
Die beste resepte

Winter Appelslak

Weet u almal dat die Super Bowl hierdie naweek is? Ek is skaars 'n sokkerliefhebber, maar ek hou van die Super Bowl, want dit beteken dat ek saam met vriende kan sit, bier drink en myself met sout knapperige goed prop. Ek weet eerlikwaar nie wie hierdie jaar speel nie (my sportliefhebber sou my kon vertel), maar dit is buitengewoon die punt.
Lees Meer
Die beste resepte

Rome Onthulling

Ek voel ongeïnspireerd. Ek het broodnodig om te ontsnap uit die alledaagse lewe: 'n vakansie, 'n opwinding, of ten minste 'n wonderlike fiksie. Ek voel dat ek my tyd in my huidige situasie afstuur, op 'n see tussen jeug en volwassenheid rondbeweeg . Herinneringe naby en ver gryp my aan die hare en trek my onder, en oorstroom my met die warmte van intieme oomblikke.
Lees Meer
Die beste resepte

Gelukkige Oktober uit Seattle!

Hallo en gelukkige Oktober, my vriende! Binnekort sal ons pampoene in serpe en stewels kerf. Hoera! Ek skryf dit op vakansie in Seattle; Ek is halsoorkop verlief op hierdie stad. Dit het die elegansie van Parys, die grys lug van Londen en die gerieflike spoorwegstelsel van Bordeaux. Ek het die oggend Pike Place Market verken, wat net 'n paar strate van ons hotel in die middestad van Seattle af is.
Lees Meer
Die beste resepte

Clementine Sunshine Smoothie

Ek is net nie so in smoothies nie. Dit is niks teen vrugte nie (regtig vrugte, dit is ek, nie jy nie). Ek eet net graag my kos. Hierdie smoothie is egter 'n ander storie. Ek het meer as 'n week lank verkoue gehad en het desperaat geraak vir 'n oplossing. Elke aand voel ek buite balans, asof my kop onder water is.
Lees Meer